(Mensaje enviado a varias listas, disculpen duplicados) 


Buenos días de nuevo compañeros y compañeras,

Os enviamos información sobre el Taller en línea de 4 horas que impartiremos el 4 de octubre de 2021.

👉
Diseño de escaparates culturales

👩‍🏫 ‍🏫 Profesora:
Meritxell Trullàs, Licenciada en Historia y Documentación por la UAB. Actualmente coordina la programación y la cooperación bibliotecaria de la red de bibliotecas públicas de Granollers. Ha sido profesora de los estudios de Periodismo, Derecho y Ciencia Política de la Universidad Abad Oliba- CEU, y también ha sido profesora en la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualmente, imparte la sesión Escaparates culturales: ¿cómo mostrar los libros? en el posgrado de Prescripción Lectora de la Universitat de Barcelona. Está interesada en los aspectos relacionados con la dinamización y la comunicación de las bibliotecas públicas y la gestión cultural.

Objetivos

Conseguir que los alumnos logren una visión general básica tratando aquellos elementos generales que intervienen en el sector del escaparatismo. Desde los factores que determinan los procesos de comunicación visual hasta las estrategias del trabajo decorativo.


📅 4 de octubre de 2021 de 9:30 a 13:30 horas

💻 Taller de 4 horas

¡Apúntate hoy! 📝

🖇 Inscripciones: https://cobdcv.es/diseno-escaparates-culturales/

Gracias y saludos Vols ser membre del COBDCV?


Mar Buigues
Matins: de dilluns a divendres de 9 a 14h
vesprades: dilluns i dimecres
de 15:00 a 17:30h.
☎ 620707369

Aquest correu electrònic i, si escau, qualsevol arxiu afegit a aquest, conté informació de caràcter confidencial exclusivament dirigida al seu destinatari. Queda prohibida la seua divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització escrita del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. En el cas d'haver rebut aquest correu electrònic per error, per favor, elimine-ho immediatament i preguem ens notifique aquesta circumstància mitjançant reexpedició a l'adreça electrònica del remitent.

De conformitat amb el que s'estableix en les normatives vigents de Protecció de Dades en l'àmbit nacional i europeu, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana garanteix l'adopció de les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a assegurar el tractament confidencial de les dades de caràcter personal. Així mateix l'informem que la seua adreça d'email ha sigut recaptada de la persona interessada o de fonts d'accés públic, i està inclosa en els nostres fitxers amb la finalitat de mantindre contacte amb vostè per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis mentre existisca un interès mutu o una relació negocial o contractual.

No obstant això, vosté pot exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió de les seues dades, així com els drets de limitació i oposició al seu tractament o sol·licitar més informació sobre la nostra política de privacitat utilitzant la següent informació:

  • Responsable: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

  • Direcció: Apartat de Correus nº 104. 46120, Alboraia (València), Espanya

  • Telèfon:620707369

  • E-mail: [log in para visualizar]

  • Pàgina web: http://cobdcv.es

Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent de Protecció de Dades, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control: Agència Espanyola de Protecció de Dades (https://www.agpd.es)Para darse de baja de IWETEL haga clic AQUI