. Nota: Sólo el responsable del servicio puede configurar estos parámetros. LISTSERV - ATIC-BECARIS Archivos - LISTSERV.REDIRIS.ES

ATIC-BECARIS Archivos

Buscar en los archivos de listas en este servidor

"L'Àrea del subscriptor" li permet gestionar totes les teves subscripcions a les llistes LISTSERV de UB/RedIRIS. Haurà d'iniciar sessió amb les seves credencials de LISTSERV. Podeu veure les llistes a les què està subscrit o les llistes públiques del servidor seleccionant"Mostra totes les llistes" en el desplegable.

  • Per subscriure-s'hi, seleccioneu "Mostrar totes les llistes" i marqui la casella de la llista a la qual us voleu subscriure, seleccioneu "Suscribir" al desplegable del final de la pàgina i finalment feu clic al botó "Enviar".
  • Per abandonar la llista, marqui la casella de la llista que desitja abandonar, seleccioneu "Abandonar" i premi el botó "Enviar"
  • Per canviar les opcions de subscripció, aneu a la pestanya "La meva configuració", revisi la secció "Columnes de l'informe", comprovi les caselles de la llista en la qual desitja fer els canvis, seleccioneu les opcions que vol canviar i finalment feu clic al botó "Enviar".
Ayuda para
Ayuda para

Ayuda para
Ayuda para
Ayuda para
Ayuda para